Bruidsfotograaf RDM kantine van Danielle en Tim

Tim& Danielle trouwden in Maart. En maart roert zijn staart. De wind joeg door de dag en speelde met de jurk van Danielle. Bij elke windvlaag deed mijn hart weer een sprongetje, want de foto’s kregen daardoor een extra speciaal effect. Maart heeft nog donkere dagen, en de industriele sfeer van de RDM-kantine, het kaarslicht en de warme tinten zorgden voor een prachtige romantische bruiloft. 


Eef en Kees’ vintage bruiloft

Soms zijn er van die bruiloften waar ik zelf ook een beetje verliefd wordt. Verliefd op de dag, de locatie en op het stel. Eef en Kees. Net zo’n stel als Jip en Janneke, Jut en Jul, Bonny & Clyde. Dat deze twee voor elkaar zijn gemaakt, kan niemand ontkennen. Allebei even prettig gestoord, geliefd, vrolijk en optimistisch met een liefde voor vintage wat het subtiele thema van hun dag was. Eef spaarde een prachtig vintage theeservies bij elkaar en Kees wist bij verschillende winkels een te gekke retro stijl te creeeren. Met Eef als styliste en Kees als leadsinger van de band kon het niet anders dan een heel compleet en eigen feest te worden. Ze trouwden op een heerlijke buitenlocatie waar Eef en Kees al van kinds af aan zomerkamp vieren. Vroeger als kind en tegenwoordig als leiding. Iedereen kon blijven slapen waardoor het feest tot in de vroege uurtjes voort kon blijven gaan en bij de ontbijttafel kon nagepraat worden.Trouwfotograaf Wedding in the Woods

Wedding in the woods. Stefanie en Jamil zijn échte natuurliefhebbers. Treehuggers noemen ze zichzelf ook wel. Daarom móest hun bruiloft in de bossen plaatsvinden, temidden van bomen en dierbaren. En het moest perfect zijn. Een perfect wedding in the woods. En dus maakte Stefanie van de weddingstyling en het programma een full-time job. En werkelijk tot in elk detail was het prachtig. Vooral de ceremonie bezorgde mij kippenvel. Een grote stam betimmerd met bordjes met kernwoorden over de liefde van Steef en Miel werd steeds het geheugensteuntje van verschillende dierbaren die hun verhaal aan elkaar verbonden. En de klap op de vuurpijl was de avond proost waarbij het hele gezelschap met een fakkel aan het meer stond en het bruidspaar een toast uitbracht. Zelfs nu ik dit schrijf bekruipt mij het kippenvelgevoel mij weer.


Trouwfotograaf Parijs van Ram & Sarah

Een Parijse bruiloft in Rotterdam. Toen ik Ram & Sarah leerde kennen in hartje Rotterdam was ik gelijk gecharmeerd van hun verhaal. Sarah groeide op in Parijs maar verliet de stad van de liefde voor…. de liefde. Hoewel je een vrouw kun je wel uit Parijs kunt halen, haal je Parijs niet uit het hart van de vrouw. En dus had deze bruiloft in het wereldmuseum van Rotterdam een heel fijn Frans gevoel. Mijn missie was dan ook om de beelden een Parijse sferen mee te geven. Zo maakten we foto’s aan de Maas, maar op een plek waar het net zo goed de Seine had kunnen zijn.


Anna & Cees trouwen in Frankrijk

Trouwen in Frankrijk. Op een berg. Met niks anders dan dierbaren en natuur om je heen. En dan ook nog eens stralend weer. Een werkelijke droombruiloft. Zelfs voor mij. Ik vond het een groot feest om hier deel van uit te maken, en het hele verhaal van Anna en Cees vast te mogen leggen. Anna en Cees kozen voor een huwelijk met een bohemian stijl. Hoewel Anna prachtige schoenen had uitgekozen, besloot ze toch te trouwen op haar blote voeten. 

1