Mijn werkwijze

Ten eerste wil ik alles over jullie liefde horen. Over jullie passies, dromen en plannen. Dit doe ik in een kennismakingsgesprek / voorbespreking waarin we de dag en jullie  wensen doornemen. Dat doe ik graag bij jullie thuis indien jullie in Rotterdam wonen, en anders zijn jullie van harte welkom bij mij! 

Als we een wederzijdse klik voelen en besluiten dat ik jullie huwelijk mag fotograferen hebben we in de week van dé dag nog even contact om de laatste details door te nemen.

Op de dag zelf zorg ik ervoor dat ik zo onzichtbaar mogelijk aanwezig ben. Als een jager zoek ik naar de mooiste momenten en wijk ik niet van jullie zijde. Dichtbij, maar toch bijna niet aanwezig. Dit zorgt voor intieme, échte en persoonlijke beelden.

In de week na jullie huwelijk stuur ik een preview in lage resolutie toe die jullie (social) kunnen delen met familie en vrienden.

Binnen vier weken krijgen jullie een digitaal album met 400/500 foto's (afhankelijk van het aantal uur fotografie).

Mochten jullie ook een fysiek album willen, dan volgt deze in de maand erop.

 

Jullie investering

Het liefst ben ik er de hele dag bij op jullie dag, zodat ik het verhaal van jullie liefde van begin tot eind, met een kop en een staart, vast kan leggen en kan bundelen tot een mooi album. Maar natuurlijk is niet elke bruiloft hetzelfde, en heeft het ene bruidspaar gekozen voor een huwelijk van misschien wel meerdere dagen, en de ander voor een kort programma.

Daarom begin ik met een starttarief waarvandaan je kunt uitbouwen. Stuur me een mailtje, dan licht ik met alle liefde alle extra mogelijkheden toe.

Starttarief €1.600,00

In deze prijs zit het volgende inbegrepen:

  • Halve dag fotografie (6 uur)
  • Een voorbespreking/kennismaking
  • Binnen 1 week een kleine selectie van de beste foto's in lage resolutie.
  • Binnen 4 weken 400/500 foto's (afhankelijk van het aantal uur fotografie) als digitaal album dat je kunt delen met vrienden en familie en dat te downloaden is in hoge resolutie voor afdrukken
  • Alle foto's bewerkt / geoptimaliseerd
  • Meest bijzondere foto's ook nog in een zwart/wit bewerking
  • 9% btw

Prijzen zijn incl. btw en reiskosten binnen een straal van 50km vanaf Rotterdam. Daarna €0,35/km. Exclusief parkeerkosten.

 

Ik wil graag alles horen over jullie liefde!

Ik ben heel benieuwd naar wie jullie zijn, naar jullie liefdesverhaal, jullie passies en dromen. Neem contact met mij op via het formulier en vertel me iets over wanneer, waar en hoe jullie dag eruit gaat zien, en welke stijl jullie huwelijk gaat hebben.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op om te zien of we een datum kunnen prikken voor een date!